Връщане и Замяна на продукт | Модерните

Връщане и замяна

ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Modernazona.com следва международните стандарти за връщане и отказ на поръчка, учредени от Европейския потребителски център и Комисията на защита на потребителите в България. Всеки клиент може да върне получената от него поръчка, според нашата политика за връщане и замяна на стоки и Общите условия.

Всяка една поръчка, направена в онлайн магазин Модерна Зона, може да бъде заменена или върната в срок от 14 дни, считано от датата на предаване на куриер към клиента при следните условия и стъпки:

1) ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

Замяната на продукт става много лесно. Ако желаете да замените продукт от Вашата доставена поръчка, направете следното:

Свържете се с нас на един от посочените контакти, за да уточните най-удобния за Вас метод за замяна на закупения артикул;

След като получим пратката и се уверим, че е запазен търговския вид на стоката, ние ще изпратим към Вас новата пратка с желаните от Вас размери/продукти;

Замяна на артикул е препоръчителна за продукт на същата или по-висока стойност от първоначално закупения. В случай, че при размяна изберете продукт на по-ниска стойност, разликата в цената ще бъде намалена от цената на продукта.

Стойността на куриерските услуги в двете посоки при размяна е за сметка на Клиента.

2) ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

Използвайки нашата форма за обратна връзка в страница Kонтакти, трябва да опишете, че желаете да върнете даден артикул (или всички артикули) от поръчката, като попълните задължително:

Причина за връщане на стоката;

Посочете, че желаете изцяло възстановяване на сумата от наша страна;

Разходите по транспорта (куриерски такси) на върната поръчка се поемат от Вас. След като получим пратката ще се свържем с Вас, за да потвърдим получаването й, както и че стоката е в запазен вид, който позволява да я приемем обратно.

Важно! В случай, че върнете пратка след преглед и тест при куриера стойността на куриерската услуга за връщането към нас е за Ваша сметка.

3) ПОВРЕДЕНИ СТОКИ

При замяна или връщане на стоки закупени от онлайн магазин Модерна Зона трябва да се съблюдават следните изисквания:

Стоките да НЕ са с нарушена цялостна опаковка;

Стоките да НЕ са със скъсани или липсващи етикети и/или аксесоари;

Стоките да НЕ са надраскани или повредени по какъвто и да е било начин;

Стоките да НЕ са носени;

Стоките да НЕ са със замърсявания;

Стоките да НЕ са с липсващи части.

Модерните Всички права запазени 2022г.